Bemer HORSE SET Lótakaró

BEMER Horse Set lótakaró - terápia lovaknak

Segíthetek? Várom a hívását!

Ismerje meg, hogy mi mindent tehet a BEMER önért és a lováért. Kérjen tájékoztatást az árakról.

+36 30 6869 050
BEMER Horse Set lótakaró és madzsetta | Ára: 4.220 EUR

BEMER VETERINARY lótakaró és madzsetta

A BEMER Veterinary Line növeli lova teljesítőképességét, illetve támogatja lova vitalitását, regenerálódását, felépülését. A BEMER egyaránt ajánl készüléket a nagy felületek, illetve a rendkívüli terhelésnek kitett kisebb felületek célzott kezelésére. Csökkenti a szállítás és a verseny okozta stressz hatásait.

A BEMER jel pozitív hatással van lova egész szervezetére és hatékonyan stimulálja az idegrendszert. Az edzés, lovaglás vagy szállítás előtti BEMER kezelés segít lova nyugalmát és higgadságát megőrizni. Terhelés után pedig támogatjuk a gyorsabb felépülést és regenerációt: az izomszövet regenerációját, valamint javul a szövetek hidratáltsága.

BEMER Horse Set lótakaró - terápia lovaknak
BEMER Horse Set mandzsetta - terápia lovaknak

A BEMER VET Lótakaró a nagy felületű alkalmazásokra tervezett kezelőegység. A takaró egy BEMER jel-mezőt képez, amely körülfogja és átjárja a lovat. A kicsi, de rendkívül hatékony jelvezérlő optimálisan van elhelyezve az egyszerű kezelhetőségért, és kiváló minőségű akkumulátort tartalmaz, mely feltöltött állapotban megközelítőleg 15 kezelésre elég.

A BEMER VET madzsetta segítségével lova testének egy meghatározott részén, összpontosított formában alkalmazhatja a BEMER jelet. Ez kimondottan hatékony az erős megterhelésnek kitett részeken, mint például az ízületek. A mandzsetta ugyanolyan jelvezérlővel rendelkezik, mint a lótakaró.

Hívjon vagy írjon üzenetet